Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prosil szilikonos hegkezelő stift – Hatékony és esztétikus megoldás!

Prosil szilikonos hegkezelő stift – Hatékony és esztétikus megoldás!
Akár sebesülésekről, akár műtéti beavatkozásokról van szó, gyakran ugyanaz a kérdés merül fel mindenkiben: látszani fog a helye? 

Akár egy jól látható helyről van szó, akár nem, önmagunknak mindig számítani fog, hogy milyen az a test, amelyben élünk. Ráadásul nem csak esztétikai kérdésről van szó, amikor hegesedésről beszélünk. Önbizalmunkat, másokhoz fűződő kapcsolatainkat és teljesítményünket is meghatározhatja, hogy mennyire érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ezért fontos hát, hogy minden eszköz a kezünkben legyen ahhoz, hogy megváltoztassuk, amit lehet és elfogadjuk azt, amit nem!

A Prosil szilikonos hegkezelő stiftnek köszönhetően nem kell beletörődni a sebesülésekkel vagy műtéti beavatkozásokkal járó feltűnő vagy zavaró hegekbe. A hegek eltávolítására nem könnyű nem-sebészeti beavatkozást találni, a Prosil azonban piacvezető hegkezelési technológiájának köszönhetőn képes megoldani a problémát. 

Szilikontartalmának köszönhetően hatékonyan elbánik a hegekkel, ugyanis a szilikon megakadályozza, hogy a heg vizet párologtasson, aminek eredményeként a bennrekedt víz gátat vet a kollagén rostokat termelő sejtek tevékenységének, amely a keloidos hegek kialakulásáért felel. Egy igazán sokoldalú termékekről van szó, hiszen nem számít, mi okozta a heget, ez a stift megoldást tud nyújtani rá. Műtéti beavatkozások és sebészeti hegek kezelésére ugyanúgy ajánlott, mint egyéb sérülések és égési hegek kezelésére.

Szabadidős tevékenységekhez kifejezetten ajánlott, hiszen nem csak praktikus és gyors megoldást nyújt, de a nap káros sugarai ellen is véd, ugyanis SPF 15-ös fényvédőt tartalmaz! Ráadásul praktikus is, ugyanis elfér bármelyik táskában és nem hagy krémes nyomot maga után. Illat és színezékmentes, ráadásul sminket is felvihetünk rá!

Elsősorban az arcon, nyakon és karon ajánljuk, de egyéb testrészeken is használható és a nap 24 órájában alkalmazható. Vékony rétegben kell felvinni a kezelni kívánt bőrfelületre, majd 12 óra után eltávolítani és megismételni a felvitelt. Érdemes legalább 8-12 hétig alkalmazni. 
A Prosil szilikonos hegkezelő stift segítségével a hegek szépen beolvadnak a környező bőrterületekbe, amellyel egységes, egészséges bőrt kapunk és a sebesüléseink kellemetlen emlékének ugyanúgy búcsút inthetünk, mint az utánuk maradt hegeknek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: borapolas