Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dots Diet

Dr. G. Kiss Orsolya, orvos, háziorvos, klinikai farmakológus, táplálkozástudományi szakember vagyok, fő érdeklődési területem a hatóanyagkutatás.

Nőként, anyaként többször szembesültem már felesleges plusz kilókkal, ezért úgy döntöttem, hogy Nektek és magamnak fejlesztek egy olyan diétát támogató rendszert, mely egészségünket megtámogatva segíti a plusz kilók lefaragását. Ráadásul négy gyermekünk melletti teendőimet ellátva, és a rendelőim közötti folyamatos ingázás mellett, sokszor nem jutott idő asztalhoz ülve elfogyasztani a főétkezéseimet. Ezért törekedtem arra, hogy egy instant megoldással álljak elő, mely megoldást jelenthet arra, hogy egy tápláló, egészséges, azonban mégis minimális kalóriabevitellel járó étkezéssel tudjuk szervezetünket élelemmel ellátni. Így állítottam össze a DotsDiet koncepcióját. Saját laktózintoleranciám indított arra, hogy vegán összetevőket használjak alapanyagként, illetve törekedtem a lehető legkevesebb allergén alapanyag bevonására. De emellett rendkívül fontosnak tartom a vitaminok szerepét is az étkezésben, ezért számomra egyértelmű volt, hogy vitaminokkal is dúsítsam a termékeket. A cukormentes étrendet követőkre is odafigyeltem, így lettek a termékek természetes édesítőszerekkel ízesítve. Merthogy a hatékonyság mellett az élvezeti értéket is szem előtt akartam tartani. A DotsDiet ízvilágának megalkotására egy komoly tapasztalattal rendelkező executive séfet kértem fel.

Tudatos döntés volt az is, hogy termékeink a hazai fejlesztés után magyarországi gyártók üzemeiből kerüljenek az üzletek polcaira.
Tarts velem egy egészségesebb, energikusabb, akár diétát is támogató életmód kialakításában!

Szeretettel ajánlom a DotsDiet termékeit! Pont Neked!
Rendezés:

Belevágok BOX

19.800 Ft

1 hetes diétát támogató vegyes box

Diétás Fiber Bar – Kókusz

790 Ft
Diétás kókuszos ízű rostszelet belga étcsokoládéba mártva.

Diétás Fiber Bar-Citromos sajttorta

790 Ft
Diétás citromos sajttorta ízű rostszelet belga étcsokoládéba mártva

Diétás Fiber Bar-Sós karamella

790 Ft
Diétás sós karamella ízű rostszelet belga étcsokoládéba mártva

Diétás Mézeskalács shake 210g

5.530 Ft
Rostban gazdag, tejmentes fehérjeforrás vitaminokkal dúsítva, természetes alapú édesítőszerekkel

Diétás Maracuja ízű shake 150g

3.999 Ft
Rostban kimagaslóan gazdag, tejmentes fehérjeforrás, természetes alapú édesítőszerekkel. Fogyókúrát segítő.

Diétás Mézeskalács shake 210g

5.530 Ft
Rostban gazdag, tejmentes fehérjeforrás vitaminokkal dúsítva, természetes alapú édesítőszerekkel

Diétás Kakaós-kávés ízű shake 450g

11.900 Ft
Rostban kimagaslóan gazdag, vitaminokkal dúsított, tejmentes fehérjeforrás, természetes alapú édesítőszerekkel. Fogyókúrát segítő.

Diétás Mogyorós-csokoládé ízű shake 450g

11.900 Ft
Rostban kimagaslóan gazdag, vitaminokkal dúsított, tejmentes fehérjeforrás, természetes alapú édesítőszerekkel. Fogyókúrát segítő.

Diétás Amerikai palacsinta alappor, édesítőszerekkel 480g

4.980 Ft

Gluténmentes, rostban kimagaslóan gazdag, ”A” Nutri Score besorolású, rendkívül gyorsan és könnyen  elkészíthető alappor természetes alapú édesítőszerekkel.

Fogyókúrát segítő.