Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezért jó választás a Mikeda aktív kollagén 5000!

Ezért jó választás a Mikeda aktív kollagén 5000!
Bemutatjuk a legjobb termékeket, hogy megkönnyítsük neked a választást! 

Ha a fiatal, feszes bőrért folytatott harchoz keressük a legjobb fegyvereket, akkor gyakran azzal kell szembesülnünk, hogy tele a piac olyan termékekkel, amelyeknek pontos hatásmechanizmusát egyáltalán nem ismerjük. Ezért szeretnénk segíteni azzal, hogy bemutatjuk neked a legjobb termékeket, megkönnyítve számodra a választást!

A Mikeda aktív kollagén 5000 egy olyan innovatív bőröregedést gátló ital, melynek fő összetevője a kollagén. A kollagén hatékonyan javítja a bőr minőségét és struktúráját, hidratálja a bőrt és szemmel láthatóan elsimítja a látható ráncokat.

A bőrminőséget javító ital olyan biológiailag aktív, bizonyítottan hatékony Peptan kollagént tartalmaz, amely hatékonyan emeli a bőr kollagén tartalmát, ami nem csak a bőr elaszticitásának javítására van kiemelten jó hatással, de a körmök és a haj egészségére is. Az aktív hatóanyagok sora azonban nem ér itt véget, ugyanis az ital tartalmaz még Beauty Shield komplexet és hyaluronsavat, B3 vitamint, cinket és számos egyéb vitamint is optimális mennyiségben.

Hogyan működik a Mikeda aktív kollagén 5000?

A kollagén ital egy kiegészítő eleme a napi bőrápolási rutinnak, amely belülről táplálja a bőrt, segítve visszanyerni annak természetes ragyogását. A hidrolizált Peptan kollagén peptidekben gazdag, amely stimulálja a kötőszövetképző fibroblasztok működését, ez által válik a bőr teltté és hidratálttá.

A B-vitaminok és a cink a bőr normál működéséhez járul hozzá, a C-vitamin pedig nélkülözhetetlen a normál kollagén szintézishez. A bőr élettani folyamatait megfelelően kiegyensúlyozzák, a B2 és E-vitamin pedig antioxidánsként funkcionálva védi a bőrt az oxidatív stressz ellen. A cink segíti a haj és körmök egészségét.

Hogy használjuk a Mikeda aktív C kollagén 5000 italt?

Javasolt napi adagja 1 ampulla, fogyasztás előtt rázza fel alaposan! Magában is fogyasztható, de vízhez és gyümölcsléhez is hozzáadható. A legjobb eredmény érdekében egy 4 hetes kúrát javaslunk. Kávé fogyasztása kerülendő az alkalmazása előtt és után egy órával, mert a koffein csökkentheti a hatóanyagok felszívódását. A termék cukormentes.