Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tisztítás

Az arcápolás elengedhetetlen kelléke a megfelelő tisztítás. Válassz minőségi termékeink közül amely megalapozza a további rutinod menetét! 
Rendezés:

Osmoclean micellás víz

10.900 Ft
Az Institut Esthederm Osmoclean micellás víz olajos mikrocseppjeivel gyengéden távolítja el a sminket az arcról. Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát.

Osmoclean bőrvilágosító arcradír, maszk

10.900 Ft
Az Institut Esthederm Osmoclean bőrvilágosító arcradír, maszk gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, az arcszín egyenletesebb lesz.Nem szemcsés bőrradír.

RiNascitur Arcradír

16.000 Ft
A RiNascitur ARCRADÍR gyöngéden eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt sejteket, fénylővé teszi és előkészíti a bőrt a további kezelésekhez.

RiNascitur Arcelixír

18.500 Ft
RiNascitur ARCELIXÌR az arc és a dekoltázs kritikus területeinek a megszépítése céljából kifejlesztett intenzív, innovatív arckezelés. 

RiNascitur Tej&Tonik

10.500 Ft
Folyékony emulzió, amely egyetlen művelettel ötvözi a tej és a tonik tisztító funkcióit, ami hasznos a napi bőrtisztításhoz. 

Osmoclean nyugtató arclemosó tej

9.990 Ft
Az Institut Esthederm Osmoclean nyugtató arclemosó tej nyugtatja és tisztítja a bőrt, mely utána üde és rugalmas lesz. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Osmoclean hidratáló, tápláló arclemosó tej

9.990 Ft
Az Institut Esthederm Osmoclean hidratáló, tápláló arclemosó tej kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Tiszteletben tartja a bőrflórát.

Osmoclean gyengéd pórustisztító krém

10.900 Ft
Az Institut Esthederm Osmoclean gyengéd pórustisztító krém a pórusok legmélyére hatol, így tisztítja a bőrt. Ideális bőrápolási alapot biztosít.

Osmoclean kíméletes sminklemosó szemre és ajakra

10.900 Ft
Az Institut Esthederm Osmoclean kíméletes sminklemosó szemre és ajakra egy kétfázisú termék, melynek összetétele védi a bőrflóra egyensúlyát. 

Esthe White bőrvilágosító és pigmentfolt-halványító tisztító hab

12.990 Ft
Az Institut Esthederm Esthe White bőrvilágosító és pigmentfolt-halványító tisztító habja könnyedén távolítja el a szennyeződéseket, a bőrt ragyogóvá varázsolja.

Osmoclean tisztító hab zsíros és kombinált bőrre

10.990 Ft
Az Institut Esthederm Osmoclean tisztító habja zsíros és kombinált bőrre azonnal eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. A bőr tiszta, friss és üde lesz.